MİLLİ MÜCADELEMİZİN 100. YILI İLE SENDİKAMIZIN 55. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ BİRLİKTE KUTLADIK!

19 Mayıs, Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında, Milli Mücadelemizin 100. Yılı ile Sendikamızın 55. Kuruluş Yıldönümü birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadık…

Bu çerçevede, bağımsız ve özgür bir toplum olmak hayaliyle Samsun’dan yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının başlattığı Milli Mücadelemizin 100. Yılı ve Sendikamızın 55. Kuruluş Yıldönümü Sendikamızda da kutlandı.

Kuruluş Yıldönümümüz nedeniyle; örgütlü bulunduğumuz işletmelerin yöneticileri, çeşitli işletme ve kuruluşların temsilcisi, İstanbul’daki Beyoğlu, Eminönü, Kadıköy ve Tuzla Şubelerimizin Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile sendika temsilcilerimiz, üyelerimiz, sendikamız organlarında görev almış eski yöneticilerimiz ile emeklilerimiz Genel Başkanımız Metin Tiryakioğlu ve Genel Merkez Yöneticilerimize kutlama ziyaretinde bulundu.

Bunun yanı sıra yurdumuzun dört bir tarafından elektronik posta, faks, mektup, telgraf, çiçek göndererek ve telefonla arayarak Genel Başkanımız nezdinde Sendikamızın Kuruluş Yıldönümünü Kutladı.

İstanbul dışındaki BASİSEN şubelerimiz, 55. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında şube yöneticileri ve temsilcilerimizce ziyaret edildi.

Milli Mücadelemizin 100. Yılı ve 55. Kuruluş Yıldönümümüz Kutlu Olsun!