ÜRDÜN GENEL BANKA, SİGORTA VE DENETİM İŞÇİLERİ SENDİKASI’NDAN BASİSEN’E ZİYARET

Ürdün Genel Banka, Sigorta ve Denetim İşçileri Sendikası 3 kişilik bir heyetle, karşılıklı bilgi ve deneyim alışverişi amacıyla Sendikamızı ziyaret etti.

Sendikamızın konuğu olarak 5-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında ülkemizde kalacak olan heyet; 178 milyon işçiyi temsil eden ITUC-Dünya Sendikalar Konfederasyonu ve 25 milyon işçiyi temsil eden UNI Küresel Sendika Yönetim Kurulu Üyesi olan aynı zamanda Ürdün Genel Banka, Sigorta ve Denetim İşçileri Sendikası Genel Başkanlığı görevini yapan Dr. Haider Touran ile Sendikanın Genel Başkan Yardımcısı Samara Khatib ve Genel Sekreter Mahmoud Aboud’dan oluşmaktadır.

Heyet; Genel Merkezimizi ziyaret esnasında, Genel Başkanımız Metin Tiryakioğlu ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizden sendikamız hakkında bilgiler alırken; Genel Başkan Dr. Haider Touran da, Ürdün sendikacılığı konusunda bilgi ve deneyimlerini aktardı. Dr. Haider Touran Ürdün banka ve sigorta işçileri adına gördükleri ilgi ve konukseverlikten dolayı BASİSEN teşekkür ederek, sendikalarımız arasındaki dostluk ve dayanışmanın bir simgesi olması amacıyla Genel Başkanımıza bir plaket takdim etti.