DİYARBAKIR ŞUBEMİZDEN ZORUNLU TEMEL EĞİTİM ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARIMIZA DESTEK!

Diyarbakır Şubemiz, 26 Eylül 2019 tarihinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘SOSYAL SORUMLULUK HAYATA DEĞER KATAR’ sloganı ile zorunlu temel eğitim çağındaki çocuklarımıza destek olmak amacıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında eğitim araç gereci ile giyecek ihtiyacı olan okullar tespit edildi.

23 Ekim 2019 tarihinde BASİSEN Diyarbakır Şubesi olarak, Batman ili Hasankeyf ilçesinde bulunan 9 köyden taşımalı eğitim alan Saklı İlkokul öğrencilerinin giyim ve kitap, okulun ise bilgisayar ve kütüphane ihtiyaçları karşılandı. Okulda düzenlenen etkinliğe Şube Başkanımız Turgay Sevimli, BASİSEN Diyarbakır  Şube  Yöneticileri ve üyeleri ile Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi  katıldı.

Etkinlikte yapılan konuşmalar da BASİSEN Diyarbakır Şube Başkanı Turgay Sevimli “Sosyal Sorumluluk Hayata Değer Katar Sloganıyla BASİSEN Sendikası ve üyeleriyle el ele vererek geleceğin teminatı olan çocuklara eğitim sürecinde katkı sağlamak için Saklı köyünde bulunduklarını ifade etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tanrıverdi ise okulun en büyük eksiğinin kitap ve kütüphane olduğunu, yapılan giyim yardımlarının kendilerini, okul öğretmenlerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini belirterek BASİSEN Sendikası ve projede emeği geçen herkese teşekkür etti.